Philippe Glavier og hans partner Véronique Glavier kommer begge fra generasjoner med vinbønder. Foreldrene til Philippe etterlot han den majestetiske vingården Grand Cru, som ligger i Cramant, selve hjertet av "Côte des Blancs". Siden 1995 har de drevet vingården sammen, med kunnskap og lidenskap nedarvet i flere generasjoner.
Vingården strekker seg over fire terroirer; Cramant, Avize, Oger og Le Misnil sur Oger. Høstingen i områdene foregår separat for å sikre hvert terroirs egne særpreg og aroma. Druene lagres på separate, små termogenererte tanker, og det er ikke før flaskingen at basevin fra de ulike teorrirene blandes til den velkjente champagnen.
Hvert av de ulike terroirene har sitt egne særpreg som Philippe Glavier er opptatt av å ivareta. Basevinen fra Cramant kjennetegnes av kremet og saltaktig mineralitet, mens vinen fra Avize er dyp og generøs. Druene fra Oger kjennetegnes av en mer fruktig og rund smak, mens de fra Le Misnil sur Oger igjen har den friske og mineralske saltsmaken. Felles for alle er imidlertid god soleksponering og næringsrik jord.
Anna Spanier og Christian Krack startet opp i 2013 Sekthaus KRACK i Pfalz. Christian har lenge jobbet for Von winning men jobber fulltid med Krack fra 01.01.2019. De er i gang med å kjøpe mer vinmark i området rundt Mittelhaardt. Krack-familien har i lang tid vært kjent for å produsere sekt på tradisjonell metode til tyske vinprodusenter. De har aldri ønsket å lage sin egen vin, og har solgt sine egne druer frem til 2013 da eldstesønnen etablerte Sekthaus KRACK. Anna og Christian er opptatt av å lage tørre musserende viner med lav alkohol. Druene er fra Krack sine egne vinmarker i Pfalz/ Mittelhaardt pluss noen druer de kjøper fra vinprodusenter i Pfalz. De bruker aldri svovel i sine viner, spontangjæret og ufiltrert.
-
-